21 juli 2021

Familiefotograaf in Pelt | Loïs 1 jaar

Eén van de dingen waar wij in Noord-Limburg goed in zijn, is carnaval vieren. Ik denk dat Machtel en Martijn mij hierin zullen beamen. Intussen is het al meer dan 15 jaar geleden dat ze elkaar leerden kennen op de carnavalsfuif in Kaulille. De magie van het Noord-Limburgse carnaval slaagde erin hen te koppelen, meteen de start van hun reeds langdurige liefdesverhaal.

Een huwelijk en een eerste gezinsuitbreiding verder ontmoette ik hen in één van de vele mooie plekjes in Pelt. De geboorte van hun lief dochtertje Loïs vond plaats in volle coronatijden, waardoor er nog maar weinig gelegenheden zijn geweest om een goed gezinsportret te nemen. Het leek een geschikt moment te zijn om dit te doen rond Loïs haar eerste verjaardag. Voila, en zo kwam ik in het spel.

Machtel en Martijn kozen voor een goed verhaal – een van mijn pakketten waarbij achteraf ook een album voorzien wordt om herinneringen te koesteren. We maakten het dus lekker gezellig tijdens een wandeling in het groen. Loïs werd met de voetjes in het gras gezet, in de lucht gegooid, stevig geknuffeld en gezoend – eigenlijk zoals het thuis ook gaat. De twee ballonnen die werden voorzien waren geen voltreffer, de gehele fotoreportage daarentegen gelukkig wél. Zie hier enkele beelden van deze fijne namiddag.

Hoera Loïs en een dikke merci aan mama en papa voor het vertrouwen in mij. Ik hoop heel erg op een vervolg van dit heerlijke verhaal!

Zelf ook interesse in een familieverhaal? Contacteer me vrijblijvend voor een infobrochure.

SHARE THIS STORY