LIEFHEBBEN

vanaf 290€

Liefhebben, het gaat ver: familie, lief, echtgenoot, huisdier, je kroost, je zwangerschap, jezelf. Alles waar jouw hart een dubbele sprong van maakt, leg ik maar al te graag voor je vast.

KOPPEL

vanaf 290€

Kalverliefde of diamante bruiloft, waar je ook staat in je relatie: liefde kent geen tijd, alleen gevoelens. Naar dit laatste ga ik op zoek tijdens onze fotosessie, naar de oprechte emoties en het verhaal dat jullie samen aan het schrijven zijn. Jullie persoonlijk verhaal. Het wordt dus ook.. persoonlijk. We proberen de tijd stil te laten staan zodat je de emoties van nu, over x-aantal jaren nog kan voelen.

bekijk portfolio

vraag infobrochure

Vanaf 290€ voor 5 personen

De tijd vliegt voorbij. Cliché, maar waar. Het is de moeite waard om af en toe even stil te staan bij de manier waarop jullie als familie groeien. Bepaalde periodes kunnen het familiegevoel versterken, waarom daar niet even bij vertragen? Als familiefotograaf ga ik op zoek naar jullie kleine, alledaagse momenten. Het verhaal dat jullie samen schrijven. De zaken die jullie typeren en die uniek zijn voor jouw familie. Dit wil ik vinden, zodat ik ze kan vastleggen, zodat jullie ze voor altijd kunnen koesteren.

bekijk portfolio

vraag infobrochure