TROUWEN

De dag waar jullie elkaar het jawoord geven, waarschijnlijk ook één van de mooiste dagen uit je leven. De ringen die uitgewisseld worden, de openingsdans waar jullie voor oefenden, de taart die wordt aangesneden. Het hoort allemaal bij het plaatje.

Toch, er gebeuren nog zo veel andere dingen op deze hoogdag. De stress tijdens het voorbereiden, de speech van je vader, de gasten die binnenstromen, de omhelzing van een trotse vriendin. Jullie werkten deze dag zorgvuldig en tot in de puntjes uit en elk moment heeft het recht om gekoesterd te worden. Daarvoor kan je op mij rekenen.

Op de achtergrond ga ik op zoek naar de kleine momenten, de dingen die jullie dag éxtra speciaal maken, de dingen waarvan je achteraf maar half besefte dat ze gebeurden.

De vele blikken en omhelzingen, het volk dat aanwezig is, het gevoel dat leefde - alles wat jullie verhaal zo uniek maakt, dat is hetgeen wat ik vastleg.

kind words

"I'm crying! All photos are amazing! I'm so glad and happy we met you and found this connection. We are looking at all photos and love them so much. They are all so very beautiful, your style and colors are lovely. We keep looking at them and saying which ones to print and put in frames. Thank you soooo much, Fleur!"

Trouwreportages starten vanaf 1800€

inclusief:

kennismakingsgesprek + detailgesprek

6u fotografie

privé online galerij

preview binnen één week

stoefalbum 20x20 cm

reiskosten binnen Limburg

enkele verrassingen :)

incl 6% BTW

Anoeska & Jasper - Preview - FleurBrebels-4
Lore & Michiel - Preview - FleurBrebels-27
Vicky & Dennis - Preview - FleurBrebels-2

Lorem Ipsum. Dolor Sit Amet.

Praesent venenatis

Anoeska & Jasper - Preview - FleurBrebels-17
Anoeska & Jasper - Preview - FleurBrebels-40
Margot & Karel - preview - FleurBrebels-45
Lore & Michiel - Preview - FleurBrebels-73
7 7