27 januari 2021

Lainata | handmade cards

Vertaal Leen in het Fins en je krijgt Lainata. Deze vertaling vormde het fundament van Leen haar eigen onderneming in handgeschreven kaartjes.

Net iets anders dan de kaarten die je in de winkel koopt, want Leen steekt een hele lading liefde en passie in jouw kaartje. Het liefst van al maakt ze het persoonlijk, zoals jij het écht graag hebt. Houd je metekindje van Frozen? Reken op een kaartje met een persoonlijke aanspreking van Olaf (of Elsa, of Anna – wie ze het liefst heeft). Heeft je beste vriendin recent haar hondje verloren? Als je een foto bezorgt, schetst Leen haar trouwe vriend mee op de cover. Blijft jaren op de kast staan, wedden?

Met veel plezier trekt ze haar gigantische knutselkast open en bezorgt ze de liefste, mooiste en meest gemeende kaartjes bij jou in de bus. Trouwens, naast creatieveling is ze ook de grootste lieverd die ik ken.

Je kan haar werk terugvinden via haar Instagram (@_lainata_).

Zelf ook een onderneming die je graag in beeld wilt brengen? Meer informatie daarover vind je hier.

REACTIES
EXPAND

Wow, super leuke blog! handige tip voor moest ik ooit een kaartje nodig hebben!