28 maart 2021

Amina & Dries | liefdesverhaal in de Kalmthoutse Heide

Een fotograaf uit Bree krijgt een berichtje van een jong koppel uit Gent. Of ik foto’s van hun wil maken. Uh, duh! Afstand is relatief – en tegenwoordig gemakkelijk te overbruggen. De kracht van het internet, toch?!

En zo prikten we onze datum ergens eind maart, want dan kan het wel al eens goed weer zijn. We spraken in het midden af en kozen de populaire maar wondermooie Kalmthoutse Heide als locatie. De zon hield zich schuil achter de wolken, maar de liefde tussen Amina en Dries deed het kwik met gemak stijgen.

Dat we er een gezellige uitstap van hebben gemaakt. Er werd fijn gebabbeld over het leven, de koetjes, de kalfjes. Nu weet ik dat dit lief koppel elkaar voor het eerst heeft ontmoet op het eerste bachweekend van hun studentenkring. Zalig begin van hun liefdesverhaal, vind ik. Ondertussen fladderen de vlinders in hun buiken al 1,5 jaar rond. Ideaal moment om dat toch eens vast te leggen met beelden.

Bedankt Amina en Dries, voor het vertrouwen, de gezelligheid en de leuke uitstap naar de Heide. Als ik ooit in de buurt van Gent ben, kunnen jullie je verwachten aan een berichtje in de aard van ‘ken jij toevallig een leuke koffiebar in de buurt?’ of ‘waar kan je hier goed eten?’. Hihi. Tot ziens dus!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Amai, heel mooi!!

ADD A COMMENT