13 september 2021

Trouwfotograaf in Bree | Anastasiia & Maxime

Anastasiia & Maxime, twee overheerlijke mensen. Ze hebben allebei een druk bestempeld paspoort en spreken samengeteld zodanig veel talen dat ik niet meer weet of het nu vijf-, zes-, of zeventalig was. Vier jaar geleden leerden ze elkaar kennen in Barcelona, waar ze tot op heden samenwonen. De plannen voor hun toekomst zijn echter groter dan deze wereldstad, waardoor ik met fonkelende ogen al hun reizen en avonturen opvolg.

De intieme trouw van deze lovebirds vond plaats in de prachtig aangelegde tuin van Maxime zijn ouders in Bree. Beelden werden hier niet gemaakt, maar het gerucht gaat dat het nogal een feest was geworden.

Toch was het zonde als dit fantastisch knap stel niet gefotografeerd werd in hun trouwkleren en op hun belangrijke dag. We spraken dus af om enkel de koppelshoot te vereeuwigen. Alle geluk dat er wél beelden werden gemaakt van de passie die brandt tussen deze twee.

Big love for you, Anastasiia & Maxime. I am so glad I got to meet you both and am already looking forward to the next time we get to hang out!

Stap je binnenkort zelf in het huwelijksbootje en wil je graag meer informatie over de mogelijkheden om mij als fotograaf te boeken? Op deze pagina vind je alvast wat meer informatie. Aarzel niet om me te contacteren voor de infobrochure op te vragen!

SHARE THIS STORY