27 december 2022

Liefdesverhaal in Hasselt | Lien & Wouter

Een fotograaf moet soms haar creatief ei kwijt kunnen. Als je in Noord-Limburg woont, is de natuur vanzelfsprekend je uitvalsbasis. Voor dit project wou ik enerzijds voor een keer de stad intrekken, anderzijds zou ik een nieuwe aanpak gaan uitproberen binnen de koppelfotografie.

De sfeer die ik voor ogen had was een koppel dat speels en vooral dolverliefd is. We zouden de straten van Hasselt gebruiken als decor. Lien & Wouter waren niet honderd, maar tweehonderd procent match met de vibe die ik voor ogen had. Een vibe die ik trouwens vaker wil creëren, want ook ik amuseerde me volop tijdens het maken van de beelden. Voldoening is nu eenmaal belangrijk :).

Stel, jij wilt een unieke date met je lief. Valentijn staat voor de deur en je wilt je dierbare verrassen. Hoe leuk is het om deze periode te vereeuwigen met een originele fotoreportage? Oké ik hoor je denken, een date is met twee. Geen zorgen. Zie mij als een professioneel derde wiel. Er wordt gevraagd naar jullie liefdesverhaal en alle hoofdstukken. Er worden complimenten uitgedeeld. Er wordt veeel gefletst. De liefde hangt in de lucht en het wordt gegarandeerd een romantische uitstap. Laat me gerust iets weten, via deze link, als je op pad wilt gaan samen!


SHARE THIS STORY