12 december 2021

Liefdesverhaal in Parijs | Lotte & Thibo | Lifestylefotografie

Paris is always a good idea.

Eén van de vele dingen die door mijn hoofd gingen toen ik de vraag kreeg van Lotte & Thibo of ik hen wou fotograferen in Parijs. Ik dacht ook nog: ‘whaaat’, ‘maar waauw’, ‘hoe cool!’, ‘ik hoop zo hard dat ik mee mag!!’ en ‘ik ben zo vereerd’. Ik sprong geen gat, maar wel 4 gaten in de lucht toen ze me groen licht gaven voor deze epische opdracht. Vanaf toen maakte ik de belofte met mezelf om deze trip voor ons allemaal op-en-top te maken.

Weken voordat het eigenlijke weekend plaatsvond, zochten we samen de mooiste plekjes op, maakten we vision boards, bepaalden we de soorten outfits en stippelden we een route uit. Aangezien beide partijen zo enthousiast waren, maakten we twee momenten vrij om foto’s te gaan maken. Et voila, even later waren onze koffers gepakt, was mijn lieve vriend Michiel tot assistent benoemd en waren we klaar om the city of love te beleven.

Dag 1: een prachtige, gouden ochtend in Parijs. De zon komt op net langs de Eiffeltoren en dat zullen alle andere tien- tot hondertal fotografen in Parijs geweten hebben. Het Trocadero plein krioelde van de toeristen, de verliefde stellen en pas getrouwde koppels met hun fotografen. Gelukkig wisten wij een betere spot om ons uit te leven op de Parijse settings.

Dag 2: het weer was volledig omgeslagen in vergelijking met de eerste dag. Het was grijs, grauw en nat en de massa aan toeristen, koppels en bruiden was nergens te bespeuren. Het tweede deel van onze route vond die ochtend plaats, weer of geen weer. Ondanks de kou, amuseerden we ons goed met alle foto’s, filmpjes, koffies & croissants.

Een weekend is sowieso al kort, maar in Parijs wordt het nog eens dubbel zo fel ingekort. We hebben genoten & gelachen en ik denk dat dat element zeker ook belangrijk is wanneer je op pad gaat met een fotograaf – en andersom, als je op avontuur trekt met je modellen.

Nogmaals een ongelooflijk dikke merci aan dit topkoppel om dit mogelijk te maken. Ik ben jullie zoooo dankbaar, en ook zo blij om jullie als persoon te hebben mogen ontmoeten :).

Aan avontuurlijke zielen en aan zij met wilde ideeën; contacteer me als jij samen iets episch wilt uitwerken (in buiten- of binnenland). Klik hier.

SHARE THIS STORY