8 mei 2021

Dogshoot in Borgloon| portretten tussen de bloesems

Foto’s met je beste maatje, oftewel je huisdier. Als grote hondenliefhebber raad ik het iedereen aan. Niks is fijner dan beeldmateriaal te hebben van jullie onbeschrijfelijke vriendschap samen.

Toen de bloesems volop in bloei stonden, trok ik samen met Lotte, haar mama en haar 2 liefste viervoeters Haspengouw in. Met 4 perfecte modellen en een prachtig landschap, kon het niet anders dan een heerlijke ochtend worden. Bieke (een heidewachtel) is nog een puppy, barst van energie en stond enkel meer dan één seconde stil wanneer er een fazant gespot werd. Lilly (een langharige tackel) is de rust zelve en een echt troetelbeestje. Samen een perfect duo dus, met zoveel liefde voor hun baasje(s)!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT