7 juli 2021

Liefdesverhaal in Limburg | Nora & Giel

Een prachtig koppel, veel liefde, een schattige hond, een wei in volle bloei en wilde paarden die hierin galopperen. Een fotograaf kan nogal eens boffen om van deze verhalen te mogen vastleggen.

Hoewel de weersvoorspellingen schommelden tussen zon – regen – bewolkt, werden we beloond met warme zonnestralen en een idyllische zonsondergang, zo eentje waarvan je zegt dat Sinterklaas speculaas aan het bakken is.

Aansturing was vrijwel niet nodig, deze natuurtalenten amuseerden zich gewoon kei hard en lieten de camera voor wat het was. Ook Tinus, Nora’s hondje, kon zonder snoepjes als lokmiddel haar beste poses laten zien. Echt, het was heerlijk. Boeketjes plukken, dansen tussen de gele bloemen, Tinus knuffelen, elkaar knuffelen en vooral veeeel mopjes maken – ik keek toe en had niet veel meer te zeggen dan ‘ooohhhh’, ‘jaaaa dit!’ en ‘waauuuwww zo mooi’.

Nogmaals bedankt lieve Nora & Giel voor de superrrr gezellige avond. Hopelijk kruisen onze wegen nog eens!

Stuur me gerust een berichtje (hier zo) als jij jouw eigen liefdesverhaal (met partner of hond, eender welk) op beeld wilt leggen.


SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT