16 augustus 2021

Lifestylefotograaf in Genk | Steffi & Michelle | 10 jaar vriendinnen

Het begon met een leuke mail. Steffi en Michelle vroegen me of ik hun 10-jarige vriendschap wou vastleggen. Ik las hun bericht met een grote glimlach, dat herinner ik mij nog goed. Het antwoord was uiteraard voor 200% ja. Hoe leuk!

Eerst en vooral vind ik het geweldig dat ze elkaar al 10 jaar lang beste vriendin mogen noemen. De klik was er al op de eerste dag van het nieuwe schooljaar in 2011, zo blijkt. Hoe fijn? Daarnaast vond ik het natuurlijk helemaal top dat ze om die reden een fotosessie wouden boeken. Om het op een gepaste manier te vieren, regelden we samen om er een kleine picknick aan te koppelen; denk aan champagne, aardbeien en ander gepast feest-eten. De kers op de taart was het bloemenveld dat we spontaan tegenkwamen op de dag zelf: ideale setting, check.

Leuke mail, leuke reden en vooral leuke meiden. Echte toppers eigenlijk. Ze zijn complementair op alle vlakken, kunnen geen dag zonder te sturen of bellen en ze kennen elkaar door en door. Niets dat ze niét weten van elkaar. En hoe dat ze kunnen lachen samen. Met een enorm voldaan gevoel nam ik afscheid van deze lieve meisjes en reed terug naar Bree, de stad waar zij elkaar 10 jaar geleden leerden kennen.

Heb je zelf een vriendschap die je eigenlijk wel graag in beeld wilt brengen? Stuur me gerust een berichtje via deze weg.


SHARE THIS STORY