16 oktober 2021

Familiefotograaf in Maasmechelen

De ochtend dat ik met An, Paul en dochter Maneau afsprak, was een prachtige herfstochtend, zo een met een gouden rand aan. Het begon mistig, maar eens in het bos reflecteerde het ochtendlicht zacht op de mooie gezichten van dit jong gezin. Hertjes kwamen zelfs kijken, maar renden ook weer even snel weg wanneer viervoeter Lois de achtervolging inzette.

Mijn modellen kozen voor het pakket ‘goed verhaal’. Dit houdt in dat we 1,5 uur samen op pad gaan en je hier achteraf, naast de digitale foto’s, ook een minialbum aan over houdt. Het werd een heerlijke herfstwandeling en namen alle tijd om het bos, de heide en het water te ontdekken. Voor mij persoonlijk een zalige manier om een gezin in beeld te brengen.

Lieve, kleine Maneau kon haar ogen volop de kost geven in dit fraai stuk natuur. Mama en papa lieten haar rennen en spelen, en genoten zelf ook van de zon, het uitzicht en elkaar. Lees in deze post de warme mail die ik van hen mocht ontvangen.

Met een heel erg voldaan gevoel ging ik naar huis. Ook het proces van nabewerking was een en al plezier en glimlachen. Ik heb vaak de hoop om mensen nog eens opnieuw te mogen ontmoeten in de toekomst, dat ik mag meemaken hoe de mensen groeien en bewonderen welke stappen ze zetten. Bij dit heerlijk gezin is dit niet anders.

Indien je zelf de kriebels hebt gekregen om jouw gezin vast te leggen, kan je me altijd vrijblijvend contacteren via deze link.

SHARE THIS STORY