4 februari 2023

Nieuw leven | Welkom Viktor

Een zoontje voor Eef & Steff. Een broertje voor Anna. Een nieuw leven in huis. Dat betekent vreugde, liefde, verandering.

Op voorhand hoorde ik dat het pittige weken waren geweest sinds Viktor zijn geboorte. Eventueel kon onze geplande fotosessie daardoor wat moeilijk verlopen. Geen probleem hoor. Een baby weent nu eenmaal en daar heb ik al het geduld en begrip voor tijdens een newbornsessie. Ik kijk niet op de klok als je babytje nog wat extra moet eten of als hij getroost moet worden.

Doorgaans wordt een sessie als deze gepland in de eerste twee weken na de geboorte. Uiteraard houden we rekening met hoe jij je voelt. Het is voor mij belangrijk dat jij je comfortabel voelt om op beeld te komen.

Omdat Viktor ietsje vroeger dan gepland op de wereld kwam, stond ik op één maand na de geboorte bij hun aan de voordeur. Bij aankomst werd ik verwelkomd door een enthousiaste grote, kleine zus. Zo lief! We konden vrijwel meteen beginnen, want ook Viktor had net gegeten. Iedereen was er klaar voor. De hele sessie verliep supervlot. Hun nieuwe zoontje had het niet moeilijk en liet zich door iedereen vastpakken en ronddragen. We verplaatsten ons van de living naar de eetkamer naar de slaapkamers en voila. Het was voorbij gevlogen. En zo gezellig ook!

Misschien is er bij jou binnenkort ook een nieuwleven in huis en twijfel je om dit op de gevoelige plaat vast te leggen. Stuur me gerust even een berichtje als je hier graag wat meer informatie over ontvangt!

SHARE THIS STORY