21 maart 2021

Steef Jansen Fotografie| B2B in de Duinengordel

Ik sprak voor het eerst met Steef toen ik mijn website lanceerde. Ze vroeg me iets over het thema dat zij ook wou gebruiken en niet veel later stelde ze me de vraag of ik beelden wou voorzien voor haar website. Hoe cool?

Een collega-fotograaf waar jij het beeldmateriaal mag voor creëren, dat is echt wel een hele eer, vind ik dan. Bij deze dus nogmaals een dikke dikke merci, Steef, voor dat vertrouwen in mij. Je bent de max.

Onze fotodate ging door in de Duinengordel. Bekend terrein voor ons beide aangezien we van in de buurt zijn, maar Steef is er nét iets bekender. Net zoals ze haar klanten meeneemt, nam ze mij ook mee naar een rustige, zalige plek middenin de duinen. Het was bewolkt die dag, maar één ding is zeker, Steef straalde.

Het was zo enorm gezellig. We babbelden, dronken wijn, babbelden verder, namen foto’s, er kwamen modellen die zij voor haar camera plaatste, waar ik op mijn beurt beelden van nam, en toen ze wegwaren babbelden we weer verder. Voorbijgangers zouden niet geloven dat wij elkaar die dag voor de eerste keer ontmoetten. Enfin, je bent het met me eens als ik zeg dat Steef een gezellige, dolenthousiaste dame is. Ik kijk uit naar onze volgende uitstap samen.

Naast je op je gemak stellen en je entertainen, maakt ze ook prachtige reportages van families, vrienden, koppels, newborns – alles wat tot de noemer van lifestyle fotografie behoort. Op meerdere vlakken een echte boss babe.

En die gloednieuwe website die de aanzet was, die is nu online! Surf je mee naar haar? Klik hier!

Heb je graag zelf beeldmateriaal voor jouw onderneming? Let’s connect!

SHARE THIS STORY