8 april 2021

Gesieneerd | kaartjes voor ieder thema

De lieve Sien van geSIENeerd gaf me de eer om haar kleine onderneming in beeld te brengen. Intussen is het bijna een jaar geleden dat ze startte met het ontwerpen van kaartjes voor ieder thema. Laat me je even uitleggen hoe ze te werk gaat.

Naar goede gewoonte grijpt ze haar blok papier en eender welke pen om te beginnen kribbelen wanneer ze daar zin in heeft, of wanneer ze weer eens een idee heeft. Haar lievelingsplek voor deze vorm van meditatie is zeker en vast de zetel. Ik beaam – daar ontstaan soms inderdaad de beste ideeën ;-).

Wanneer ze potentieel ziet in één van haar schetsen, scant ze deze in en plaatst zich vervolgens achter de computer – hier worden de kaartjes ontworpen. Het eindresultaat wordt verstuurd naar de drukker, die voorziet het op het afgesproken ecologisch papier, want ook Sien wilt op die manier haar steentje bijdragen aan het behoud van moeder Aarde. Et voila, uw kaartje is gereed om beschreven te worden!

In haar nieuwe collectie kan je voor alle gelegenheden wel een kaartje terug vinden: een 10de of 50ste verjaardag, een huwelijk of communie, een trieste gelegenheid, een nieuw avontuur dat start of gewoon.. zomaar. Kaartjes zijn weer hip (yes!), dus een reden heb je al lang niet meer nodig om een pen en een geSIENeerd kaartje te grijpen. Mijn box is alvast besteld! Jij kan hetzelfde doen via deze link.

Bedankt lieve Sien, jij creatieve duizendpoot, om deze reportage van jouw onderneming aan mij toe te vertrouwen. Go go go met die nieuwe collectie!

Kan jouw bedrijf ook wel beeldmateriaal gebruiken? Neem vrijblijvend contact met me op voor de brochure te ontvangen.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT