5 februari 2021

MP Jewellery | sieraden met passie gemaakt

Twee workshops juwelen ontwerpen en Mirthe had de smaak volledig te pakken. Ze regelde haar eigen staanplaats op de kerstmarkt, verkocht onverwacht een hele hoop schitterende juwelen en besloot ermee verder te gaan. Voila, de geboorte van MP Jewellery. De mooiste dingen ontstaan op onverwachte momenten.

Een echte schat, die Mirthe, ik denk dat ze een diamant zou zijn als ze zelf een juweel was. En wat voor een talent heeft ze meegekregen. Oorbellen, kettingen, armbanden, ringen, .. met haar twee handen van goud maakt ze oprecht de mooiste creaties. Zelf een kijkje nemen in haar assortiment kan via haar website.

Voor deze zalige fotoshoot stonden Bez en Miek paraat om te modelleren. Van een leuke namiddag gesproken!

Zelf ook een onderneming die je graag in beeld wilt brengen? Meer informatie daarover vind je hier.

Reacties
EXPAND
Schrijf een reactie